Om os

AalborgGaven er din lokale gaveløsning fra Aalborg City

Støt den lokale handel

Aalborg midtby er værd at bevare – det hjælper du til, når du køber dine firmagaver gennem AalborgGaven.

Nem gaveløsning

Julegaverne er fra lokale butikker i Aalborg og kan derfor nemt både afhentes i butikkerne af gavemodtageren selv og byttes igen.

Fleksibel modtagelse

Du vælger selv, om dine medarbejdere selv skal hente deres gave i den lokale butik, eller om AalborgGaven skal levere gaverne direkte til virksomheden.

Tak fordi du handler lokalt!

Aalborg City er en livlig handelsby i hjertet af Nordjylland, hvor der altid er gang i den! Butikker, caféer og restauranter ligger side om side i de charmerende gader, og her kan du finde alt, hvad hjertet begærer. Byen har en lang historie som handelsby, og den er stadig i dag en vigtig destination for shopping-entusiaster.

Som noget nyt udvider vi nu vores services, så virksomheder også kan støtte det lokale erhvervsliv, når de skal give deres medarbejdere gaver.

Derfor er AalborgGaven.dk fyldt til randen med massevis af gaver, der både består af spændende oplevelser, kendte mærkevarer og unikke, lokale ting fra Aalborg.

Du vælger selv, hvilken af de fem priskategorier, dine medarbejdere kan vælge fra, og om de selv afhenter gaverne i de lokale butikker – ellers leverer vi gaverne direkte til virksomheden. Bestil logins til dine medarbejdere allerede i dag!

Bestil demologin til at se gaveudvalget på mail kom@aalborgcity.dk 

Bestil gaver her